Stories about #salon

Instagram #salon hashtag medias

#salonline  #salon  #cachinhos  #cachos  #cacheados  #cachosmasculinos  #meuscachos  #transicaocapilar  #aguentafirme  #salonlinebrasil  #cachosemtransição  #finalização  #cachostumblr  #cachospoderosos  #curlyhair  #todecacho  #cachosperfeitos  #cachoscurtos  #cachosbr  #cachosbrasil  #likeforlikes  #like4likes  #likelike  #likeit  #likesforlike  #liketime  #liker  #likeforfollow  #liked  #like4followers  . . Gente quem gosta das minha Fotos ME SEGUE AGORA PRA DA UMA FORÇA AQUI NO PERFIL 😍💙💙 . . . OBRIGADA A TODOS QUE CURTI AS MINHAS FOTOS 📸💥 @salonlinebrasil @todecacho

またまたお客様からの嬉しいメッセージ頂きました😊❤️✨ ・ ・ フランの施術はお客様お一人お一人のお悩みに合わせた施術をしっかりさせて頂きます!! ・ ・ バストでお悩みの方は是非一度お試し下さい(*≧∀≦*) ・ ・ バスト定価¥22,800+税 ・ ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ・ お試し価格¥9,800+税!!! ・ ・ ご予約はこちらから! ・ ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ・ https://beauty.hotpepper.jp/kr/slnH000264244/ ・ ・ #大阪バストアップサロン #ミラクルバスト #育乳マッサージ #アイリーン式育乳マッサージ #垂れ乳改善 #デトックスアロマ #体内デトックス #体質改善 #ファスティング #オーガニックアロマ #大阪ブライダルエステ  #ブライダルエステ #美肌脱毛 #無痛脱毛 #子供脱 #リオキシー脱毛 #大阪脱毛 #小顔マッサージ #小顔矯正  #陶器トリートメント  #肌質改善  #ルヴィー #ビィオセンシィエール #biossentiel #メタトロン化粧品 #ベルマン化粧品  ・ #este  #salon  #beautysalon  #bustup  ・ ・ 大阪府池田市満寿美町5-6 ハイツハタノ1-A メディカルサロン Furan ・ 072-747-8998 ・ 営業時間、 10:00〜19:30 定休日 月曜日 ・ http://beautyfuran.com/ ↑↑↑↑↑↑↑の ご予約はこちらから

Müşterimize bizimle memnuniyetini paylaştığı için teşekkür ederiz.. 💕💕💕 Sizden gelenler müşterimize hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah🎀💕 . . . @mirayhomes 💰Kapıda kredi kartı & nakit ödeme imkanı Ücretsiz kargo🚚 @mirayhomes farkı ile fark  yaratmak için whatsApp sipariş 0553 965 1509 @mirayhomes #haliortusu  #koltukörtüsü  #memnuniyet  #ev  #kadin  #sunumönemlidir  #salon  #mutfak  #hali  #keşfetteyiz  #dekorasyonfikirleri  #sunum  #lezzetlisunumlar  #a101aktüel  #bim  #klozettakimi  #kirlentler  #welsoft  #keşfettreni  #fonperde   #uygunhalıörtüsü   #titiz  #temizlik  #düzenlievler  #yazlıkhalı  #magazin  #indirim  #deryabaykal 

Müşterimize bizimle memnuniyetini paylaştığı için teşekkür ederiz.. 💕💕💕 Sizden gelenler müşterimize hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah🎀💕 . . . @mirayhomes 💰Kapıda kredi kartı & nakit ödeme imkanı Ücretsiz kargo🚚 @mirayhomes farkı ile fark  yaratmak için whatsApp sipariş 0553 965 1509 @mirayhomes #haliortusu  #koltukörtüsü  #memnuniyet  #ev  #kadin  #sunumönemlidir  #salon  #mutfak  #hali  #keşfetteyiz  #dekorasyonfikirleri  #sunum  #lezzetlisunumlar  #a101aktüel  #bim  #klozettakimi  #kirlentler  #welsoft  #keşfettreni  #fonperde   #uygunhalıörtüsü   #titiz  #temizlik  #düzenlievler  #yazlıkhalı  #magazin  #indirim  #deryabaykal 

V Super inter #deedee  ionic hair-flatter 🛇🛇 เครื่องหนีบผมตรง**มีฟันหวี 🛇🛇 👧👱 งานช่างทำผมใช้รับรองว่าโคตรทน!! 🔴☡ราคา 790บาท 🔴☡ 📮 ส่งฟรี ลงทะเบียน . 🔹ปรับความร้อน 4 ระดับ (160-220 องศา) 🔹ร้อนเร็วใน 30 วิ / ขนาดแผ่นรีด 1.8 นิ้ว 🔹ระบบเครื่องแบบ ionic ถนอมผม ผมเรียบตรง เงางาม ไม่แห้งเสีย . ดูสินค้าทำผมทั้งหมดที่ 👉 #ย ิ่งใช้ยิ่งสวยbynun 👧 . #superv  #ร ีดผมตรง #เคร ื่องหนีบผม #ท ี่หนีบผม #หน ีบตรง #เคร ื่องทำผม #lesasha  #เคร ื่องหนีบผม #เคร ื่องทำลอนผม #ท ี่ม้วนผม #แกนม ้วนผม #salon  #bolumebrush  #หว ีแกนร้อน #หว ีผมตรง #ทำผม  #kemei  #ckl  #แกนม ้วนไฟฟ้า #ร ้านทำผม #หว ีไฟฟ้า #โรลม ้วนผม

V Super inter #deedee  ionic hair-flatter 🛇🛇 เครื่องหนีบผมตรง**มีฟันหวี 🛇🛇 👧👱 งานช่างทำผมใช้รับรองว่าโคตรทน!! 🔴☡ราคา 790บาท 🔴☡ 📮 ส่งฟรี ลงทะเบียน . 🔹ปรับความร้อน 4 ระดับ (160-220 องศา) 🔹ร้อนเร็วใน 30 วิ / ขนาดแผ่นรีด 1.8 นิ้ว 🔹ระบบเครื่องแบบ ionic ถนอมผม ผมเรียบตรง เงางาม ไม่แห้งเสีย . ดูสินค้าทำผมทั้งหมดที่ 👉 #ย ิ่งใช้ยิ่งสวยbynun 👧 . #superv  #ร ีดผมตรง #เคร ื่องหนีบผม #ท ี่หนีบผม #หน ีบตรง #เคร ื่องทำผม #lesasha  #เคร ื่องหนีบผม #เคร ื่องทำลอนผม #ท ี่ม้วนผม #แกนม ้วนผม #salon  #bolumebrush  #หว ีแกนร้อน #หว ีผมตรง #ทำผม  #kemei  #ckl  #แกนม ้วนไฟฟ้า #ร ้านทำผม #หว ีไฟฟ้า #โรลม ้วนผม

Müşterimize bizimle memnuniyetini paylaştığı için teşekkür ederiz.. 💕💕💕 Sizden gelenler müşterimize hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah🎀💕 . . . @mirayhomes 💰Kapıda kredi kartı & nakit ödeme imkanı Ücretsiz kargo🚚 @mirayhomes farkı ile fark  yaratmak için whatsApp sipariş 0553 965 1509 @mirayhomes #haliortusu  #koltukörtüsü  #memnuniyet  #ev  #kadin  #sunumönemlidir  #salon  #mutfak  #hali  #keşfetteyiz  #dekorasyonfikirleri  #sunum  #lezzetlisunumlar  #a101aktüel  #bim  #klozettakimi  #kirlentler  #welsoft  #keşfettreni  #fonperde   #uygunhalıörtüsü   #titiz  #temizlik  #düzenlievler  #yazlıkhalı  #magazin  #indirim  #deryabaykal 

✨The gorgeous Cameran for Homecoming!✨ . . One of our favs to glam every year! 💁🏻‍♀️💕 @antonian.salon @cammsavnerr @__vlrfrd @ann_mariehairmakeup @teririversstylist #homecoming  #hoco2k19  #hocomakup  #antoniansalon  #dreamteam  #stylistssupportingstylists  #beautysalon  #beauty  #salon  #hair  #makeup  #hairsalon  #fashion  #hairstyle  #love  #lashes  #haircut  #beautiful  #hairstylist  #makeupartist  #hairdresser  #haircolor  #beautycare  #mua  #hairstyles  #beautyblogger  #cosmetics  #instabeauty  #style 

Perfectly sweet! 💕 📷: Photography/concept @snapins_by_shahzaib_aziz Client @saribridalsalon_ Model @zartaj_hashmi Makeover @madihakhanmua #photography  #weddingphotography  #snapinsbyshahzaibaziz  #snapinsproduction  #saribridalsalon  #salon  #dresses  #dress  #model  #modeling  #modelshoot  #hibakhan_offcial  #makeup  #makeover  #madihakhanmua  #artist  #weddingphotographyideas  #weddingdecor  #weddingplanner  #weddingdress  #bride  #showbiz  #industry  #worklife  #weddingdress  #bridalmakeup  #style 

Assalamualaikum dan selamat pagi semua! 🥰 Aurora Spa kembali beroperasi seperti biasa, jom singgah ke spa kami untuk mendapatkan rawatan yang disediakan 😄 Seperti yang anda lihat, customer sedang mendapatkan rawatan regular facial, hanya rm64 sahaja selepas discount! Jadi jangan tunggu lama-lama, datang ke Aurora Spa sekarang 😃 Waktu operasi: 10 pagi hingga 10 malam Selasa hingga Ahad Isnin (Cuti) #spa  #salon  #spamuslimah  #salonmuslimah  #klang  #shahalam 

. . . 最近お気に入りのMy shoes🔥🔥🔥 靴を新しくすると、テンション上がりますよね✨ 今日はお休みです☀️ 充実さしたいと思います✨ . . .#美容師  #東京  #大阪  #銀座  #表参道  #青山  #刺激  #海  #太陽  #自然  #fashion  #服  #繋がり  #笑顔  #Smile  #salon  #美容室  #hairdresser  #hair  #hairstyle  #艶髪  #モテ髪  #仲間  #tokyo  #トリートメント  #艶  #air  #インスピレーション  #こだわり 

I'd you have not ordered your Custom Design Spray Mist Bottle... what's the hold up?? #puffmagic  Another satisfied customer! 😉 . . . . . . . "Handme Dat Mist'r" 🏃🏽‍♀️Get yours today $20 . #customartwork  #drawing  #customdesign  #idraw  #360mistsprayer  #flairosol  #spray  #natural  #naturalart  #naturalhairstyles  #naturalhairdaily  #naturalhairdontcare  #hair  #beauty  #salon  #makeup  #mist  #spraybottle  #waterproofartwork  #continuous  #originalart  #blackart  #artist  #instaart  #wheninnola  #satisfiedcustomer  #hanmedatmistr  . . . . . . .

Anda mahukan rambut makin kemas, berkilat dan hitam tapi tak tahu nak mula dari mana? Kami ada penyelesaian kepada anda. Anda wajib cuba!! Harga Rm29sm,Rm36ss POSTAGE PERCUMA😍😍 Ws 0148211729 (wanie) Ws 0148211729 (wanie) Ws 0148211729 (wanie) #shave  #grooming  #like  #jualpomademurah  #mensgrooming  #barbermelayu  #pomadeimport  #classiccut  #cut  #salon  #fashion  #barbersinctv  #chiefpomade  #thebarberpost  #malaysia  #andis  #barberman  #pomadejakarta  #shaving  #barberconnect  #style  #pomademedan  #pomadebengkulu  #pomadesurabaya  #lokalah  #blackmask  #classic  #indopomade  #barbershopindonesia  #barberworld 

Good Morning Sahabat Geulis! . Best banget deh paket ini, Treatment ME & GIRLS TIME by GEULIS Salon & Spa, mommy bisa nyalon bareng putrinya dengan harga yang lebih hemat tentunya. Mulai dari 90k dan berlaku setiap hari 😊💕 . . More info or reservasi, segera hubungi admin @geulis_batam ya 😘 ============================ 🏠 GEULIS Salon Komp.Ruko Khazanah Plaza RE/2 Sukajadi - Batam 🕰09.00 - 20.00 ☎️(0778)4085583 📱081927063769 (Whatsapp) . . #salonbatam  #salon  #facialbatam  #metime  #muabatam  #muaindonesia  #instabatam  #beautysalon  #spabatam  #salonspabatam  #paketsalon  #paketfacial  #geulisbatam  #salongeulis  #guntingrambut  #hairstyle  #menicurepedicure  #nailpolish  #menicurebatam  #kutekhalal  #ratusvbatam  #luluranbatam  #hairstylish  #hairspa  #creambath  #coloringhair  #menipedi  #salonanak 

Good Morning Sahabat Geulis! . Best banget deh paket ini, Treatment ME & GIRLS TIME by GEULIS Salon & Spa, mommy bisa nyalon bareng putrinya dengan harga yang lebih hemat tentunya. Mulai dari 90k dan berlaku setiap hari 😊💕 . . More info or reservasi, segera hubungi admin @geulis_batam ya 😘 ============================ 🏠 GEULIS Salon Komp.Ruko Khazanah Plaza RE/2 Sukajadi - Batam 🕰09.00 - 20.00 ☎️(0778)4085583 📱081927063769 (Whatsapp) . . #salonbatam  #salon  #facialbatam  #metime  #muabatam  #muaindonesia  #instabatam  #beautysalon  #spabatam  #salonspabatam  #paketsalon  #paketfacial  #geulisbatam  #salongeulis  #guntingrambut  #hairstyle  #menicurepedicure  #nailpolish  #menicurebatam  #kutekhalal  #ratusvbatam  #luluranbatam  #hairstylish  #hairspa  #creambath  #coloringhair  #menipedi  #salonanak 

Good Morning Sahabat Geulis! . Best banget deh paket ini, Treatment ME & GIRLS TIME by GEULIS Salon & Spa, mommy bisa nyalon bareng putrinya dengan harga yang lebih hemat tentunya. Mulai dari 90k dan berlaku setiap hari 😊💕 . . More info or reservasi, segera hubungi admin @geulis_batam ya 😘 ============================ 🏠 GEULIS Salon Komp.Ruko Khazanah Plaza RE/2 Sukajadi - Batam 🕰09.00 - 20.00 ☎️(0778)4085583 📱081927063769 (Whatsapp) . . #salonbatam  #salon  #facialbatam  #metime  #muabatam  #muaindonesia  #instabatam  #beautysalon  #spabatam  #salonspabatam  #paketsalon  #paketfacial  #geulisbatam  #salongeulis  #guntingrambut  #hairstyle  #menicurepedicure  #nailpolish  #menicurebatam  #kutekhalal  #ratusvbatam  #luluranbatam  #hairstylish  #hairspa  #creambath  #coloringhair  #menipedi  #salonanak 

Got a tick tok..have no idea how to use it or how to get the music to last more then 5 seconds 🙄 follow me if ya want @everlastingbrows @everlastingbrowsusa @microbladingbarpittsburgh @everlastingbrows @everlastingbrowsusa @makegirlz @vegas_nay @hudabeauty @wakeupandmakeup @fluhmeglambar #pittsburgh  #pittsburghbrows  #pittsburghmicroblading  #fluhmeglambar  #microblading  #beforeandafter  #selfie  #salon  #pittsburghsalon  #eyebrowsonfleek  #eyebrows  #ombre  #video  #eyebrowshaping  #hudabeauty  #beautiful  #healedmicroblading  #training  #microbladingtraining  #california  #shapedbrows  #pmulips  #microbladingbarpittsburgh  #universodamaquiagem_official  #vegas_nay  #wakeupandmakeup 

Pagi guys!!! Gimana nih kabar kalian pagi ini? Pasti semangat banget bukan? Nah... berhubung di bulan September ini kita ada spesial promo hair coloring diskon 30%, maka di feeds kali ini mimin mau kasi tips nih, 4 alasan mengapa kamu harus warna in rambut kamu. Apa aja sih yang pertama? 1. Attracting more people : Sudah terbukti loh kalo warna rambut bakal bikin kamu attractive banget ya secara rambut kamu beda sendiri kan? 2. Boosting your confidence : Nah kalo ini dah pasti banget... Kepercayaan diri kalian bakal naik ketika warna rambut kalian berbeda. 3. Look more stylish : Lebih terlihat bergaya.. Oh iya, kenyataannta warna rambut apapun cocok juga di paduin sama fashion apa pun loh. 4. Looks different : Udah pasti donk, tampil beda adalah jawabannya. . Nah masih ragu warnain rambut kamu? . . . . _________________________________ #shinjeongho  #shinjeonghosalon  #salon  #modernsalon  #salonsurabaya  #hairdresser  #hairdressersurabaya  #makeover  #surabaya  #haircoloring  #haircoloringsurabaya  #rambutkorea  #makeupsurabaya  #makeupalakorea  #nailart  #nailartsurabaya  #makeupartist  #salonnails  #beauty  #salonkorea  #hairstylistsurabaya  #salonkoreasurabaya  #salonsurabayabarat  #koreanhairstyle  #koreanhaircut  #crrambath  #smoothing  #blow 

Drømmer du om et langt smukt hår med masser af fylde? Vil du have et naturligt look, hvor det hverken kan mærkes eller ses at du har extensions? Så er Hairtalk hår extensions det rette valg.⠀ ⠀ Hos This is so Estella kan du få påsat ægte hår af den absolut mest luksuriøse slags. At få lavet extensions er noget ganske særligt. Vi bruger udelukkende ægte hår af den bedste kvalitet og anvender markedets mest skånsomme metode helt uden nogen form for skadelig kemi.⠀ ⠀ This is so Estella er autoriseret Hairtalk stylist. Hairtalk har udviklet et unikt påsætningssystem, hvor fæstningstapen er ultra tynd, så det hverken generer eller tynger. Håret er ikke silikonebehandlet og kan derfor styles præcis som var det dit eget hår.⠀ ⠀ Det er også muligt at tilkøbe fylde til den længete hår du har nu.⠀ ⠀ Hvor længe holder det?⠀ ⠀ Hairtalk extensions er super holdbare og nemme at vedligeholde. Cirka 6-8 uger efter første påsætning skal håret rykkes op. Ved korrekt pleje kan håret rykkes op minimum 3 gange. Du kan derfor anvende et sæt extensions i ca. 8 måneder.⠀ For at undgå eventuelle skader på dit eget hår må Hairtalk extensions kun fjernes af en autoriseret Hairtalk stylist.⠀ ⠀ ⠀ Hvad koster det?⠀ ⠀ Prisen er 100% afhængig af hvor meget hår du ønsker at få sat i. Derfor er det vigtigt at du kommer forbi salonen til en konsultation. Først når vi kender dine ønsker kan vi udregne en præcis pris. ⠀ ⠀ Hairtalk extensions original Startpris (1 pakke hår) 900 kr⠀ ⠀ Inden en behandling kan påbegyndes skal du forbi salonen, så vi kan matche din hårfarve med den korrekte nuance fra Hairtalks store farveudvalg. Det er muligt at vælge farver, der blender fuldstændigt ind i din egen hårfarve, men du kan også vælge andre farver, hvis du ønsker mere spil i håret eller måske endda nogle særlige kontrast farver. Der er rigtig mange muligheder.⠀ ⠀ Ring til os og få en aftale. :⠀ ⠀ (+45) 2990 8570

. 🌸REHAT HAND & FOOT SPA🌸 . Booking/Pertanyaan 📲 Whatsapp 019 - 5349113 . Waktu Operasi ⏱ 10 A.M - 7 P.M AHAD - SABTU . Visit Us ⤵ Facebook Page : Nisa Thabah Hair Saloon Instagram : @nisathabahhairsaloonofficial Website : Nisathabahhairsaloon.com . ======== LANDMARK ======== . Pasar Raya Xiri Gong Badak Kuala Terengganu, Atas Kedai Motor Yamaha. . #umt  #unisza  #saloonboutique  #nisathabahhairsaloonprice  #maptonisathabahhairsaloonboutique  #muslimahsaloonbutik  #SALONRAMBUTWANITA  #SALONRAMBUTVIRAL  #SALON  #kualaterengganu  #wakaftembesu  #visitterengganu  #sekmung  #sekkepok  #jangoxbazaar  #bazaar  #fashionicon  #localbrandbazaar  #healthbeautybazaar  #fashionbazaar  #pasarnita  #amazingterengganu  #salonviral  #JANGOXBAZAAR2018  #JANGOXBAZAAR2019  #PESTABUKU2019  #TerengganuMOLEKDOH  #HARGAPASARMALAMSERVISLIMA  ⭐️ #REHATSPA  #FOOTHANDSPA 

• h o n e y b a l a y a g e • Keep your balayage nice a clean with some soft blending! What a difference between the before and after😍🍯 • • • #Eufora  #Euforanation  #EuforaInternational  #BehindTheChair  #Haircut  #Stylist  #JuniorStylist  #LaLumaSalonandAcademy  #GuelphStylist  #GuelphSalon  #Salon  #Blonde  #EuforaColour  #Guelph  #HoneyBalayage  #honeybalayagehair  #Highlights  #Babylights  #Balayage  #HairTrends2019  #CanadianHairStylist  #Style  #Hairstyles  #EuforaStrong  #Beauty  #Colourist  #hairofinstagram  #hairtransformation 

Müşterimize bizimle memnuniyetini paylaştığı için teşekkür ederiz.. 💕💕💕 Sizden gelenler müşterimize hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah🎀💕 . . . @mirayhomes 💰Kapıda kredi kartı & nakit ödeme imkanı Ücretsiz kargo🚚 @mirayhomes farkı ile fark  yaratmak için whatsApp sipariş 0553 965 1509 @mirayhomes #haliortusu  #koltukörtüsü  #memnuniyet  #ev  #kadin  #sunumönemlidir  #salon  #mutfak  #hali  #keşfetteyiz  #dekorasyonfikirleri  #sunum  #lezzetlisunumlar  #a101aktüel  #bim  #klozettakimi  #kirlentler  #welsoft  #keşfettreni  #fonperde   #uygunhalıörtüsü   #titiz  #temizlik  #düzenlievler  #yazlıkhalı  #magazin  #indirim  #deryabaykal 

. 🎊🇲🇾MERDEKA SALE🇲🇾🎊 🎊🇲🇾MERDEKA SALE🇲🇾🎊 🎊🇲🇾MERDEKA SALE🇲🇾🎊 🎊🇲🇾MERDEKA SALE🇲🇾🎊 🎊🇲🇾MERDEKA SALE🇲🇾🎊 . ‼️HINGGA 30 SEPTEMBER 2019 SAHAJA‼️ . #umt  #unisza  #saloonboutique  #nisathabahhairsaloonprice  #maptonisathabahhairsaloonboutique  #muslimahsaloonbutik  #SALONRAMBUTWANITA  #SALONRAMBUTVIRAL  #SALON  #kualaterengganu  #wakaftembesu  #visitterengganu  #sekmung  #sekkepok  #jangoxbazaar  #bazaar  #fashionicon  #localbrandbazaar  #healthbeautybazaar  #fashionbazaar  #pasarnita  #amazingterengganu  #salonviral  #JANGOXBAZAAR2018  #JANGOXBAZAAR2019  #PESTABUKU2019  #TerengganuMOLEKDOH  #HARGAPASARMALAMSERVISLIMA ⭐ #REHATSPA  #HANDFOOTSPA 

Laser ini tidak hanya untuk menghilangkan flek ataupun bekas jerawat laser ini juga mampu untuk menghilangkan milea pada wajah anda👍yuu.. yg wajah anda bermasalah dengan milea atau ingin menghilangkan milea bisa langsung datang ke klinik apulina😊. . Yg punya masalah pada wajah anda? Silakan konsultasikan ke dokter kami (gratis)💗👍 APULINA BEAUTYCARE SALON & SPA Jln. Taman harapan baru ruko cluster nirwana w1 no7. Belakang superindo plaza THB. Kota bekasi harapan indah. For info and contac us wa📞: 0813-1126-6967. #klinikkecantikan  #Beautyklinik  #Apulinaklinik  #kliniktanambenag  #klinikjerawat  #fillerbagus  #salon  #spa  #Apulinabeautycare  #fillerkantungmata  #laserblackpeel  #lasercarbonpeel  #facial  #fillerbekasi  #koreannosethreadlift  #hydrationfacial  #fillerhidung  #suntiklemak  #skinboster  #laserflek  #laserglasskin  #suntikbotox  #tanambenangtanpajarum 

大家來找碴🧐 有發現我們加了窗簾嗎? ————————————————— 提前預約就能約自己想約的時間囉~😘 #睫初美學  ☎️預約電話:0988-546-251 🆔LINE ID:@ama3713m 📍台中市豐原區中正路78巷12號1樓 #eyelash  #eyelashes  #eyelashextension  #eyelashextensions  #eyelashextentions  #lash  #lashes  #lashart  #lashtraining  #lashbeauty  #lashmaker  #lashsalon  #lashcare  #lashextensions  #lashesextension  #lashesextensions  #beauty  #fashion  #women  #makeup  #style  #salon  #volume6d  #taiwan  #豐原接睫毛  #豐原接睫毛推薦  #睫毛  #接睫毛  #台中接睫毛 

Loose wave 12”-30” in stock, do you like it 😝😝😝very soft and natural wave 😍😍 💯virgin human hair Weave🎊closure🎊frontal🎊wigs🎊 Welcome to contact me when you have any need 😘💃🏻 Whatsapp: 86 13169257904 #hairweft  #haircolor  #hairstyle  #hairextensions #hairsalon  #virginhair  #humanhair  #wholesale  #sewins  #sell  #style  #salon  #beauty #fulllacewigs  #frontals #bundles  #closure #rawvirginhair #indianrawhair #raw  #minkhair  #rawbundle  #hairline #atlantaGA #chicago #houston #newyork #miamihairstylist #georgia 

Nothing feels/looks greater than clear, glowing skin! During the month of September enjoy a customized, one hour and fifteen minute Eminence facial for just $99 OR you can get a FREE HydraFacial when you buy 3...which one would you choose?!

Got to glam the beauty for her bday blue sultry eye makeup to make her beautiful brown eyes pop #teambrowneyes  . . . Foundation @maccosmetics Concealer @toofaced Brows @kyliecosmetics Blush @maccosmetics Contour @maccosmetics Highlight @anastasiabeverlyhills Eyeshadow @morphebrushes @jaclynhill Liner @nyxcosmetics Lashes @kissproducts Lips @anastasiabeverlyhills #kyliejenner  #anastasiabeverlyhills  #abh  #blueeyemakeup  #mac  #toofaced  #nyx  #mua  #glam  #makeup  #beauty  #salon  #buffalomua  #wnymua  #nystylist  #partymakeup  #makeuplooks  #pakigirls  #brownskinmakeup  #hotgirlsummer  #

Müşterimize bizimle memnuniyetini paylaştığı için teşekkür ederiz.. 💕💕💕 Sizden gelenler müşterimize hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah🎀💕 . . . @mirayhomes 💰Kapıda kredi kartı & nakit ödeme imkanı Ücretsiz kargo🚚 @mirayhomes farkı ile fark  yaratmak için whatsApp sipariş 0553 965 1509 @mirayhomes #haliortusu  #koltukörtüsü  #memnuniyet  #ev  #kadin  #sunumönemlidir  #salon  #mutfak  #hali  #keşfetteyiz  #dekorasyonfikirleri  #sunum  #lezzetlisunumlar  #a101aktüel  #bim  #klozettakimi  #kirlentler  #welsoft  #keşfettreni  #fonperde   #uygunhalıörtüsü   #titiz  #temizlik  #düzenlievler  #yazlıkhalı  #magazin  #indirim  #deryabaykal 

Have you book yet ? Book now www.bredsbarbershop.com Haircut by @luisthebarbvr Steps how to book your appointments. Go to www.bredsbarbershop.com. Select 👉🏻staff. @luisthebarbvr Select 👉🏻service. Select 👉🏻time Click. Book. Follow the shop 👉🏻@bredsbarbershop #bredsbarbershop  #menstyle  #fashion  #skinfade  #haircuts  #barbersoul  #beards  #fades  #moda  #like  #men  #barberstyle  #barbernation  #mensfashion  #pomade  #faded  #nastybarbers  #sharpfade  #tattoo  #barbero  #freshcut  #salon  #wahlpro  #barberos  #barberpost  #hairdresser  #beardeddragonsofinstagram 

Awesome edit done by @thatsbenzgraphix of the Starbucks cup I "rough drafted" and posted. Thank you 🌊🙏🏼 #barberlove  #barbergang  #tomb45  #starbucks  #bookwithme  #showcasebarbers  #jerseybarber  #femalebarber  #njbarbers   #internationalbarbers  #fade  #nastybarbers  #design  #haircut  #barber  #barbershop  #undercutdesign  #fadegang  #scissorgang  #razorgang  #razorsharp  #barberlife   #hair  #salon   #barbershop  #barberologist  #wahlpro  #thefinestbarbers  #thebarberpost  #jaymajors  #scissorsalute  @barberinctv @barbersince98 @cutjunkies @wahlpro @barbershopconnect @barbersinc @sickestbarbers @babyliss4barbers

#Repost  @lacy_hair with @make_repost ・・・ Hey guys, September has been crazy, so many great changes at the shop. We have a new salon App that you can download. Our hours are changing due to life changes. We will be open on Tuesday 10-3 and Wednesday, Thursday, Friday till 6 Saturday hours staying the same. I myself will be busy with my cheerleader and keeping all of y’all beautiful. So the salon App will help you and me. Thanks so much for all of you continued support. 💖💖💖 . . #salonlife #beautysalon  #beauty  #salon  #skincare  #hair  #hairsalon  #waxing  #spa  #hairstyle  #haircut  #lashes  #beautycare  #fashion  #hairstylist  #love  #hairdresser  #like  #instagood  #hairstyles  #balayage  #follow  #facial  #instabeauty  #inspirosalon  #whyiloveinspiro  #sanangelotx  #sanangelohair  #salonservicegroup