Stories about #im

Instagram #im hashtag medias

Кому не сложно оставляйте хотя бы точку в комментариях, чтобы публикация распространилась☝️ ══════════════════════ ▶️Подписывайтесь @umar__hehamash ▶️Вставьте лайк 🔸Извлекайте пользу 🔸При копировании не забудьте отметить нас Пайхамара ﷺ аьлла: «Дика хIума гайтинчунна и диначунна санна ял хир ю». Муслим. ══════════════════════ #чгтрк  #чеченскаяреспублика  #чечня  #нохчи  #нохчо  #чеченец  #исламские  #грозный  #иман  #ихсан  #коран  #сунна  #суннат  #quran  #koran  #ингушетия  #сура  #аят  #sunna  #islam  #иман  #im 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

One of the hardest things as a parent, in my experience, and I definitely watch a lot of parents feel challenged by this... Is letting our little humans make their own mistakes. As a parent to a teenager, one of the things I'm needing to remind myself often is that he is on his own journey, having his own human experience, here to make his own mistakes and form his own path. IT IS CHALLENGING to let them do this. Particularly as Mummas, when we feel like it's our job to 'protect' them and take the heat, to prevent them from making mistakes etc. But this is unrealistic. And potentially unhealthy; for you and for them. We can not control anyone else, even our babies. We can not forge the path for them, though we can certainly do our best to guide, light a path, help them understand their choices and that they can have impacts. We can help them know they have a safe and secure place to call home always. We can let them know they are always loved and accepted. We can put rules in place and ensure consequences, but ultimately our little humans will make their own choices and make their own mistakes. We need to remember they are still human, as we are, and that they will always make mistakes, as we do. To have conversations with them, effective communication, and talk through these mistakes from a healthy trajectory, together. Support is key. Reaffirming mistakes lead to learning and improvement - that it's how we come back from this. And being able to regulate our emotions, choose forgiveness and display these towards ourselves, our partner or others too, when mistakes are made is as important. They will follow what we do, not what we say. Let the reigns go a little Mumma, and trust that you have given them enough tools to learn to be better and to know they are im-perfect and that's perfectly ok. #im -perfect #imperfecthuman  #letthemmakemistakes  #parentingteens  #parentingtips  #emotionalregulation  #SELFishMums  #learnfrommistakes  #letthemmakemistakes  #trustyouhavedonethebestyoucan 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

Non mi piace stare al centro dell’attenzione, non ho bisogno di mostrarmi nè di vantarmi. Spesso sono in disparte, nel mio mondo, a riflettere a cercare dentro me tante risposte, perché sono fatto così, ho i miei momenti di solitudine che apprezzo molto, perché, in fondo, nel silenzio si apprendono tante cose che nella confusione non capirai mai. #me  #im  #ich  #ichbin  #believeinyourself  #believer  #io  #italia  #napoli  #germany 🇩🇪 #deutschland  #stuttgart  #0711  #business  #likeforlikes  #instagram  #instapic  #filters  #tattoos  #lifestyle  #life  #lifequotes  #healthylifestyle 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

Стратегическая задача IM - никаких производственных травм. И мы идем к этой важной цели. ⠀ Главные факторы успеха - интегрированная система управления безопасностью, использование лучших международных практик и создание современной культуры производства. ⠀ Подписывайтесь на @industrialmaterials ⠀ Ph: @photo_marsel ⠀ #IM  #Industrialmaterials  #Industrial  #materials  #chemetall  #basf  #Коряково  #Калуга  #ПМ  #промышленныематериалы  #промышленные  #материалы  #Набережныечелны  #Тольятти  #Катафорез 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

Kapan lagi berbisnis dapat hadiah, ga ada resiko,modal bisa balik kalo gak laku 😨 Tau kan kalau pasar parfum adalah pasar yang sangat besar & masuk ke semua kalangan ? Ga ada alasan bagi kamu untuk bilang bisnis itu perlu modal besar dan resiko kalau gak jalan 😌 Mau tau Benefit berbisnis di LE LONDON 🇬🇧 🔺Modal awal reseller 12botol 🔺Modal awal distributor 120 botol 🔺Barang tidak laku ? Garansi uang kembali 🔺Bisa tukar variant aroma 🔺Di bimbing & fasilitasi konten2 postingan 🔺Bimbingan gimana cara ngembang kan team di kota masing2 🔺Fasilitas menjadi boss di kota masing2 dengan minimal order 🔺MIINIMAL profit 10jt perbulan untuk distributor (kami kasih tau caranya) Kenapa harus memilih Le London 🇬🇧parfume? Kami menyediakan 1700 variant aroma yang di import dr negara2 EROPA & kami mengutamakan kepuasan konsumen terhadap kualitas yang kami racik & harga sangat TERJANGKAU!!😎 Tunggu apalagi ? daftarkan diri anda segera di LE LONDON parfume 😉 . . . #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnisanakmuda  #usahamodalkecil  #usaha  #parfummurah  #bisnis  #lambeturah #viral  #im  #jparfum  #myparis  #kucing  #anjing  #inparfumebandung 

Their moves🔥🔥😤 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ @official_monsta_x (©JOOHONEYFUL) #MX_3RD_WORLDTOUR  #MonstaXWorldTour  #WE_ARE_HERE  #MonstaXinChiba  #Kpop  #MonstaX  #Monsta_X  #Monbebe  #Kpopvines  #Shownu  #Wonho  #Minhyuk  #Kihyun  #Hyungwon  #Jooheon  #Joohoney  #Im  #Changkyun  #몬스타엑스  #셔누  #원호  #민혁  #기현  #형원  #주헌  #아이엠  #몬베베 

[Update] 190821 기현 Kihyun - Fancafe Update : “[[KIHYUN]] Moonbebe [MONSTAX_KH] good morning good evening good night” ㅡ {#kpop  #monstax  #monsta_x  #fancafe  #im  #changkyun  #wonho  #shownu  #kihyun  #jooheon  #minhyuk  #hyungwon  #ot7  #monbebe  #yookihyun  #weareheretour  #starshipentertainment  #kpopl4l  #kpopf4f  #kpoplfl  #몬스타엑스  #몬스타엑스기현  #기현  #유기현  #창균  #꿍  #몬베베 }

— 190822 TWITTER UPDATE — [#MONSTA_X ] 2019 MONSTA X WORLD TOUR #WE_ARE_HERE  IN JAPAN MONSTA X during Day 1 in Makuhari. Thank you so much to all Monbebe who came. We had a really fun day together❗ . . . ———— ˗ˏˋ - T A G S -  ˎˊ˗ ———— @official_monsta_x #WE_ARE_HERE  | #ALLIGATOR  | #WEAREHERETOUR  | #PHENOMENON  | #X_PHENOMENON  | #BREATHE_FOR_YOU  #monstax  #monsta_x  #monbebe  #kpop  #shownu  #wonho  #minhyuk  #kihyun  #hyungwon   #jooheon  #joohoney  #im  #changkyun  #셔누  #원호  #민혁  #기현  #형원  #주헌  #아이엠 

‏‎‏‎🐺‏ ‏‎‏‎‏⁦‪#190822im ‬ ‏‎‏‎‏‎‏. ‏‎‏‎‏‎‏. [ تويتر ] تحديث حساب مونستا اكس الياباني الرسمي: جولة مونستا اكس العالمية #WE_ARE_HERE  في اليابان #مونستااكس  من أداءات اليوم الأول في ماكوهاري. لجميع الـ #مونبيبي . لنحظى بيوم ممتعًا اليوم معًا❗ ________________________ [ Twitter ] Monsta X Japanese official account update: 2019 MONSTA X WORLD TOUR #WE_ARE_HERE  IN JAPAN From #MONSTAX  on the first day of Makuhari performance. To all #MONBEBE . Let's have a fun day together❗️ . . ________________________ ‏‎‏‎‏‎‏‎#اي_ام  #تشانغكيون  #مونستااكس  #monstax  #몬스타엑스  ‏#im  #changkyun  #shownu  #wonho  #minhyuk  #kihyun  #hyungwon  #jooheon 

— 190821 TWITTER UPDATE — [#MONSTA_X ] 2019 MONSTA X WORLD TOUR #WE_ARE_HERE  IN JAPAN Day 1 in Makuhari completed❗ Thank you to all Monbebe who cheered us today! We hope you will enjoy it tomorrow too. Good night . . . ———— ˗ˏˋ - T A G S -  ˎˊ˗ ———— @official_monsta_x #WE_ARE_HERE  | #ALLIGATOR  | #WEAREHERETOUR  | #PHENOMENON  | #X_PHENOMENON  | #BREATHE_FOR_YOU  #monstax  #monsta_x  #monbebe  #kpop  #shownu  #wonho  #minhyuk  #kihyun  #hyungwon   #jooheon  #joohoney  #im  #changkyun  #셔누  #원호  #민혁  #기현  #형원  #주헌  #아이엠 

MONSTA X × TWOTUCKGOM “How to remove evidence” . © @twotuckgom . ———— ˗ˏˋ - T A G S -  ˎˊ˗ ———— @official_monsta_x #WE_ARE_HERE  | #ALLIGATOR  | #WEAREHERETOUR  | #PHENOMENON  | #X_PHENOMENON  | #BREATHE_FOR_YOU  #monstax  #monsta_x  #monbebe  #kpop  #shownu  #wonho  #minhyuk  #kihyun  #hyungwon   #jooheon  #joohoney  #im  #changkyun  #셔누  #원호  #민혁  #기현  #형원  #주헌  #아이엠 

The shoe surgeon x Travis Scott AJ 1 ... Lost in the sauce... fam, drip flip or skip??? Comment ⤵️ with your 2cent politicking welcome sneak peak @mvboutiqueandsales #you  #cant  #touch  #this  #fuck  #what  #you  #say  #im  #a  #boss  #with  #the  #safe  #key  #utah  #ogdenvalley  #saltlakecity  #oremutah  #provoutah  #westcoast  #westside  #w  #westvalleycity  #redwood  #swapshop  #swapmeet 

بچه های مونببه میخواستم پیجاتونو تگ کنم دلم سوخت خودتون خودتونو تکون بدین بیاین😂💖 بیزحمت سوالای کپشنو جواب بدین من اشکامو پاک کنم 🤧🤧🤧 این داستان: عر زدن های ادمین 😭😭😭😭 بچه ها من دایی ندارم جدا وقتی هانی و این فینقیلو میبینم اشک تو چشم جمع میشه مذاب میشم میرم تو زمین 😭😭😭😭 خاداااااالا کیوتتتتتتتت این فرای کیوتههههههه خاداااااااا خدایا...لتس کیل دیس هارتتتت😭😭😭😭 💖 دیدین اخر hug رو اشتباه نوشتم؟😐فدا سرم This story: joheon &oli 😭🥺😭🥺😭 *********************************** ۱_چند تا دایی دارین 😭🤧 ۲_کدوم اهنگ جوهان یا قسمت رپ جوهانو دوس دارید؟🤤🎵 ۳_باباعی شونو رو در ۳ کلمه توصیف بنمایید🐻 ۴_بنظرتون بهترین اهنگ تو کیپاپ از نظر مود میکری کدوم اهنگه؟از کی؟🎼🎧🎤 * * * * * * * * * * * * #wonhoedit  #monstax  #shownu  #jooheon  #im  #wonho  #hyungwon  #kihyun   #monbebe  #kpop  #art  #pic  #edit  #minhyukmonstax  #leejooheon  #jooheonmonstax  #edit 

- * * شوي شوي لايطق فيك عرق من الوناسه نمجا وسخ 🐻🔥🐻 اصلاً عادي🌚💔 . . . 🐻❤️🐻 ___________________________•

Morgeeeeeen! Die Sonne leuchtet durch die Kürbisblätter und die falschen Kristalle (Kunststoff 🙃 ) an meinem Leuchter im Baum glitzern in allen Farben. Ich habe versucht, dies mal im Bild festzuhalten, aber ich bekomme den Effekt nicht eingefangen. Macht nix, ihr könnt es euch sicher vorstellen. Wie Diamanten, die im Licht schillern. Ich hätte nicht gedacht, dass es die Kunststoffklunker auch so intensiv tun. Mein Kürbis hat das Hochbeet in Besitz genommen und darf sich jetzt am Reneklotenbaum in die Lüfte hangeln. ♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤ #kürbis  #im  #hochbeet  #kronleuchter  #am  #obstbaum  #renekloden  #kronjuwelen  #romantik  #deko  #candles  #baumschmuck  #kerzenleuchter  #gartenliebe  #nature  #sonne  #meine  #photography  #garten  #gartenumgestaltung  #nature  #photography  #gardendesign  #cottagestyle  #cottagegarden  #garden  #gartenliebe  #englishgarden  #mygarden  #chabbychic  #romantichome  #stilllife  #stilllifegallery  Werbung

Monsta X akan tampil di acara V HEARTBEAT IN JAKARTA pada 31 Agustus mendatang. Monsta X akan menyajikan penampilan spesial dalam acara V HEARTBEAT IN JAKARTA, yang akan diselenggarakan di Tennis Indoor Senayan. Mau seru-seruan bareng Monsta X? Ayo dapatkan tiket dan ikut have fun dengan MONSTA X dan banyak bintang lainnya di https://channels.vlive.tv/B4B94F/celeb/0.11599094 atau di link bio @vlive_id 😊 Slide untuk lihat Lineupnya! ✨ Baca berita lengkapnya di http://tenindonesia.com/index.php/2019/08/22/tampil-di-v-heartbeat-in-jakarta-monsta-x-akan-tampilkan-penampilan-spesial/ #monstax  #kpop  #kdrama  #몬스타엑스  #wonho  #원호  #IM  #아이엠  #minhyuk  #민혁  #jooheon  #주헌  #기현  #현우  #형원  #kihyun  #hyunwoo  #hyungwon  #koreanupdates  #kpop  #koreanfestival  #tenasia  #tenasiaindonesia 

Na een vreselijke nacht (ziek), een lange autorit en een boot, zijn we in dit paradijs aangekomen. Zoiets moois heb ik nog nooit gezien. Dit is ons huis voor de komende 3 dagen.... prepare voor spam, want echt alles wil ik hier copy-pasten! . #lauraverschuur  #mynordicroom  #solebich  #im #myhome #myinterior #interiorwarrior  #bohemianinterior  #interior_delux  #interior_and_living  #whiteliving  #vintage #blog #nordicinspiration #scandicinterior #hygge #interior4you #nordicliving #witwonen #instaliving #roomdeco #apartmenttherapy #whiteinterioryes #whiteinterior #vtwonenbijmijthuis 

Have you met your idol artist this year? Panda just met with Monsta X... Sudahkah anda ketemu artis idolamu tahun ini? Panda aja udah ketemu sama Monsta X... #cartoonnetwork  #cartoonnetworkasia  #cartoonnetworkindonesia  #memecartoonnetwork  #webarebears  #grizz  #panda  #icebear  #pandasbirthday  #monstax  #shownu  #wonho  #minhyuk  #kihyun  #hyungwon  #joohoney  #im  #monbebe  #kpop  #kwave  #boyband  #surprise  #special  #meet  #artist  #celeb  #cartoon  #animation  #animasi  #kartun 

O M G. You wouldn’t B E L I E V E. Mister Leonardo, and might I say not the first run in we’ve had. It was back in 2017, mid summer, sorta like now coincidentally. Daisy dukes were short and @pinkshotdogs line long, side note, not a fan of the dogs. Weiner dogs that is. Also dicks. Anyways, mister Leonardo, or Flanders As us close to him call him ( Flanders because a hilarious time in Greece where the carousing and the cocaine (I don’t do cocaine, I pretended to snort it, actually blew it, they all noticed, and that’s why they call me gasoline propelled leaf blower) anyways it was a crazy fun awesome fun cool time and he earned the nickname in many ways which I shall not say 😝) let’s just say, Flanders is filanding fondiddle fondler . Great to see ya pal, best wishes in your acting career, I don’t see you much as an actor, hopefully you get you’re first gig soon. # gosh they grow up so quick #im  his godfather #flanders  @truthorange @truthorange @truthorange I don’t smoke

O M G. You wouldn’t B E L I E V E. Mister Leonardo, and might I say not the first run in we’ve had. It was back in 2017, mid summer, sorta like now coincidentally. Daisy dukes were short and @pinkshotdogs line long, side note, not a fan of the dogs. Weiner dogs that is. Also dicks. Anyways, mister Leonardo, or Flanders As us close to him call him ( Flanders because a hilarious time in Greece where the carousing and the cocaine (I don’t do cocaine, I pretended to snort it, actually blew it, they all noticed, and that’s why they call me gasoline propelled leaf blower) anyways it was a crazy fun awesome fun cool time and he earned the nickname in many ways which I shall not say 😝) let’s just say, Flanders is filanding fondiddle fondler . Great to see ya pal, best wishes in your acting career, I don’t see you much as an actor, hopefully you get you’re first gig soon. # gosh they grow up so quick #im  his godfather #flanders  @truthorange @truthorange @truthorange I don’t smoke

ㅤㅤ ㅤㅤ 明日こそうちわとTシャツ買うんだ〜😣 ふうちゃん🐰可愛いし面白すぎて終始笑ってた wwwww ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ #원호  #이호석  #ウォノ  #아이엠  #임창균  #任創均  #im  #changkyun  #チャンギュン  #몬스타엑스  #몬베베  #monstax  #monbebe  #monbebeと繋がりたい  #caratと繋がりたい  #モンベベと繋がりたい  #けーぽぺんさんと繋がりたい  #99line  #99년생  #몬스타그램  #인스타그램  #좋아요반사 

ㅤㅤ ㅤㅤ 光った瞬間奇跡的に撮れた🥺 ひたすらかっこいいしひたすら可愛かったなあ、、、 キヒョンくんも元気で良かった…サラハンダモネク( ;⌄; ) ㅤㅤ ㅤㅤ #아이엠  #임창균  #任創均  #im  #changkyun  #チャンギュン  #몬스타엑스  #몬베베  #monstax  #monbebe  #monbebeと繋がりたい  #caratと繋がりたい  #モンベベと繋がりたい  #けーぽぺんさんと繋がりたい  #99line  #99년생  #몬스타그램  #인스타그램  #좋아요반사