Stories about #brandingdesign

Instagram #brandingdesign hashtag medias

📍Tarif : 175rb (2 side business card) 📍Revisi : Bebas sampe deal 📍Form : (kirim ke contact) 1. Nama bisnis 2. Jenis / Bidang 3. Gaya : Modern / Elegant / Animasi 📍Sistem : Pilih salah satu referensi yang akan diberikan setelah mengisi form, transfer dp, proses pembuatan dan revisi, transfer sisa pembayaran, file dikirim via email dengan format PNG . Remake Logo (source : pinterest) . #desainlogo  #desainkartunama  #desainwebsite  #desainbanner  #brandingdesign  #desainpackaging  #desainsticker  #desaingrafis  #desain  #jasadesain  #logodesain  . Contact : Line : @QYV2479U (slowresp) WA : 087779182078 (fastresp)

📲La principal razón para contratar un servicio de Social Media Marketing es aumentar tus ventas, pero también puedes utilizar las redes sociales para dar soporte a tus clientes, hacer participar a tu comunidad online en concursos o debates, logrando así un acercamiento inmejorable hacia tu marca. 📲 . . . #irecreativeclick  #branding  #marketing  #graphicdesign  #digitalmarketing  #socialmedia  #creative  #logodesign  #brandingdesign #contentmarketing  #logotype  #diseño  #3x3  #trabajamosporti  #diseñografico  #españa  #ilustracion  #logotipo 

Being a huge fan of @thebodycoach I thought what logo would suit him 🤔 . I went with this J+W concept, thoughts? . If you need a new logo just hit my DMs today or send me an email. . #logodesigner  #logodesigns  #logo  #graphicdesign  #graphic  #branding  #businessbranding  #marketing  #logoroom  #joewicks  #adobeillustrator  #adobe  #brandingdesign  #icon  #typography  #letterlogo  #art  #illustration  #logotype  #logobrand  #brandideas  #create  #health  #gym  #gymlife 

Wanna create a logo for your bussines? Custom logo design you'll love. Personalized service. Ask and order check @logoarfstudio @logoarfstudio @logoarfstudio For info : Line:firliarfiansyah #logo  #design  #logos  #designer #logodesigner  #logomaker  #logoinspiration #logoidentity  #graphicdesigner  #logotype #designlogo  #logobrand  #desainergrafis #logodesigns  #logomurah  #designlogoonlineshop #logodesain  #brandingdesign  #desainerlogo #jasalogo  #brandidentity  #desainlogoolshop #buatlogo  #designlogomurah  #jasadesain #jasalogomurah  #customlogo  #jasadesignlogo #desainlogo  #jasadesainlogo  #jasadesain 

⠀ An easy way to generate hashtag ideas is to make a list of your followers or competitors and research what they're hashtagging on their own photos. ⠀ When you type a hashtag into Instagram's search bar, Instagram shows you related hashtags in the scroll-down menu. Instagram also delivers related hashtags on the next page after you click on a hashtag. This is a simple way to create a longer list of hashtags to try out.⠀ ⠀ ⠀ HOW TO SEARCH HASHTAGS ON INSTAGRAM⠀ ⠀ To search hashtags on Instagram, tap the magnifying glass at the bottom of your screen, then tap the search bar at the top. ⠀ Selecting the "Tags" option will enable you to search hashtags and related hashtags based on the popularity of each one.⠀ ⠀ 1. Open Instagram and tap the search icon.⠀ ⠀ 2. Tap the search bar at the top of your screen.⠀ ⠀ 3. Tap "Tags."⠀ ⠀ 4. Browse hashtags based on post count and current content.⠀ ⠀ ⠀ Happy hashtagging!⠀ ⠀ #bigadscreative  #bigads  #brandwashyourmarket  #2019  #stayconnected  #branding  #design  #packaging  #facebook  #instagram  #digitalmarketing  #packagingdesign  #brandingdesign  #penjenamaan  #malaysia  #sme  #youneedasocialmediagraphic  #socialmediagraphics  #business  #entrepreneur  #marketing  #entrepreneurship  #startup  #love  #smallbusiness  #inspiration  #work  ⠀ ⠀

Крем-мыло КОКОС&ВАНИЛЬ "Creamy fantasy". . Ссылка на портфолио в шапке профиля☝️ . #by_dasha_designer  #design  #graphicdesign  #brand  #branding  #brandingdesign  #packaging  #packagedesign  #portfolio  #art  #artdirection  #дизайн  #дизайнэтикетки  #дизайнупаковки  #дизайнпроект  #дизайнкосметики  #дизайнназаказ  #мыло 

Playful ✔ Fun ✔ Lively ✔ Bold ✔ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We think this design is the perfect match for a bold, contemporary brand within the fitness or hospitality industry. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉🏻 (re)brand your biz with "Jump Co" today -- thebrandbazaar.com/jump-co ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #thebrandbazaar  #neverlandstudio  #designbyneverland  #branddesign  #branding  #logodesign  #logo  #brandingdesign  #brandinspiration  #brandinspo  #startup  #girlboss  #womeninbusiness  #lmbdw  #collectivehub  #girlbossau  #businesschicks  #theleaguewomen  #extraordinaryaf  #sydneybusiness  #brisbanebusiness  #melbournebusiness 

Hast du schon Mal über #Videos  nachgedacht? Das ist eine kreative Möglichkeit die Geschichte deines #Unternehmen  zu erzählen. Bei uns geht‘s ganz einfach. Wir gestallten Deine Videos und das Einzige was wir brauchen sind Bilder von deinem täglichen Ablauf. So können wir ein attraktives Video erzeugen, in dem Deine aktuellen und potenziellen #Kunden  die ehrlich Seite deines Unternehmen entdecken können. #beenaroundbusiness  #brandingdesign  #business101  #businessideas  #businessinspiration  #businessman  #businesstip  #content  #contentcreator  #contentmanager  #contentmarketingstrategy  #designinspiration  #designinspirations  #digitalmarketer  #digitalmarketing  #digitalmarketingagency  #entrepreneurminds  #freeconsultations  #immyownboss  #kpi  #littlebusiness  #marketingtip  #onlinemarketingcoach  #newideaseveryday  #socialmediaagency  #socialmediamarketing  #socialmediatips 

The design for the binder we created for architects Williams Rawn continued to push the envelope with how we used their monogram ‘W’. Ultimately it became the signature mark of their brand.⁠ ⁠ Brand identity is the visual expression of the brand personality, so should always be evolving, a little unpredictable and never standing still.⁠ ⁠ Here's the full case study:⁠ https://reactorbrand.com/williams-rawn-architects⁠ ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ ⁠ #brochures  #brochure  #brochuredesign  #branding  #brand  identity #brochuredesigns  #brochurelayout  #brochuredesigning  #brochure_design  #brochurelayout  #brochure_design  #brochure_design  #brandidentity  #designinspiration  #branding  #branddesign  #typography  #brandingdesign  #behance ⁠

It’s #Thursday  already! And today’s inspiration would really boost your #mood . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meanwhile, if you are still thinking of your brand colors to match your business feel free to use the “Delicate Orchids” theme! Just DM me so that I could share the hex codes.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Or better yet, we can discuss further how you can start your branding to help you grow your business. Happy to serve you! <3 <3 <3⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #chellydesignsandprints  #design  #designs  #graphicdesign  #brandcolors  #brandcolor  #branding  #colors  #igers  #instagram  #instapost  #designinspiration  #designlife  #brandingdesign  #moodboard  #moodboards  #instagood  #creativepreneur  #businessowner  #creativemind 

You are everything that you ever could imagine. No matter what the people say about you . Never let people below you, trick you out of your spot. #walkwiththecreator  #proactive  #poetry  #socialmediamanagement  #branding  #brandingdesign  #branding101  #brandingagency  #brandingtips  #brandingcoach  #brandingstudio  #brandingstrategy  #poetrycommunity  #philanthropy  #spokenword  #goodandbad  #motivation  #beautifulgirls  #thefuture  #culture  #phenomenon  #money  #murder  #life  #truthhurts  #hiphop  #relentless 

The Amazon forest is on fire and dying from past few days. What actually is the reason for this disaster? Is it due to natural calamity or the human lit. Save Earth 🌍 Save Forest 🌳 . . #amazon  #amazonia  #amazonforest  #amazonforests  #amazonianforest  #amazonforestfire  #saveamazonforest  #advertising  #advertisement  #advertisements  #branding  #brandingdesign  #1324studio  #fire  #forest  #forest 🌲 #rainforest  #rainforests  #design  #designer  #designlife 

Punya brand atau produk ? belum punya desain logo atau packaging yang menarik? Agar brand yang ditawarkan menarik, mudah diingat konsumen, dan mampu menciptakan loyalitas konsumen, brand dan strategi branding harus didesain agar komunikatif dan dapat diterima oleh konsumen yang menjadi target pasar brand tersebut. Desain brand kamu mulai sekarang hanya di @bakulcreative Design logo, branding, packaging, cv, dll kamu di @bakulcreative desain menarik dan creative desain online cuma di @bakulcreative _________________________ More info or please contact us : Call / WA 087888542121 . . . . . #design  #jasadesignlogo  #jasadesain  #jasadesainlombok  #jasadesainlogo  #jasadesainonline  #jasadesign  #jasadesignlombok  #jasadesigncv  #jasadesignstiker  #branding  #brandingdesign  #packagingdesign  #desain  #designkemasan  #jasadesainkemasan  #companyprofile  #lombokdesign  #explorelombok  #lombok 

JANGAN SAMPAI ADA YANG KURANG DARI TOKO ONLINE KAMU⁣ ⁣🌻Followers udah banyak⁣ 🌻Bisnis udah lama⁣ 🌻Promosi tiap hari⁣ ⁣. Tapi masih suka ada yang tanya⁣ 🚫"Kak ini olshop trusted kan?"⁣ 🚫"Kak ini barangnya original gak?"⁣ Aduuuh....⁣ ⁣. Kenapa bisa kayak gitu ya?⁣⁣ ⁣⁣. Salah satunya mungkin karena olshop anda TIDAK PUNYA IDENTITAS..⁣⁣ BELUM TERLIHAT PROFESIONAL, jadi ya wajar kalau ada yg bilang seperti itu . Coba deh lihat kalangan artis yg berbondong-bondong bikin produk sendiri dan pastinya dengan logo yg kece kece, olshop mereka pasti gak akan ada yg nyangka abal-abal ⁣⁣. Tapi, SEPERTINYA MAHAL ya bikin logo yg kaya artis-artis? ⁣⁣. Tenaaaang! ada SOCA DESIGN yang kualitasnya gak kalah dengan logo-logo KECE para artis yg harganya selangit.⁣⁣ ⁣⁣. SOCA DESIGN hadir dengan harga yg TERJANGKAU untuk para UKM dan olshop pemula kayak kita-kita ⁣. Promo spesial di bulan Agustus nih.. 🌻 Dapatkan diskon 10% dengan pemesanan melalui link di bio 🌻 Bonus Ebook senilai 450 ribu 🌻 Bonus Mock up logo senilai 150ribu 🌻 Promo desain standing banner bila pesan logo 8 in 1 🌻 Promo desain wallpaper HP jika pesan logo premium. . Apabila anda berminat order jasa SOCA design bisa hubungi admin kami via WhatsApp, caranya klik link di bio ⁣⁣. Terimakasih... ⁣⁣⁣. #jasadesignlogo  #logo  #jasadesainlogo  #jasadesain  #branding  #logomaker  #jasalogo  #logoidentity  #designlogo  #desainlogo  #logobrand  #logotype  #brandingdesign  #logodesigner  #jasadesign  #design  #logoinspirations  #logodesign  #adobeillustrator  #desainlogoolshop  #graphicdesign  #logogram  #logomurah  #illustrator  #brandingidentity  #indonesiangraphicdesigner  #customizelogo  #bikinlogo  #jasalogomurah  #socadesign 

JANGAN SAMPAI ADA YANG KURANG DARI TOKO ONLINE KAMU⁣ ⁣🌻Followers udah banyak⁣ 🌻Bisnis udah lama⁣ 🌻Promosi tiap hari⁣ ⁣. Tapi masih suka ada yang tanya⁣ 🚫"Kak ini olshop trusted kan?"⁣ 🚫"Kak ini barangnya original gak?"⁣ Aduuuh....⁣ ⁣. Kenapa bisa kayak gitu ya?⁣⁣ ⁣⁣. Salah satunya mungkin karena olshop anda TIDAK PUNYA IDENTITAS..⁣⁣ BELUM TERLIHAT PROFESIONAL, jadi ya wajar kalau ada yg bilang seperti itu . Coba deh lihat kalangan artis yg berbondong-bondong bikin produk sendiri dan pastinya dengan logo yg kece kece, olshop mereka pasti gak akan ada yg nyangka abal-abal ⁣⁣. Tapi, SEPERTINYA MAHAL ya bikin logo yg kaya artis-artis? ⁣⁣. Tenaaaang! ada SOCA DESIGN yang kualitasnya gak kalah dengan logo-logo KECE para artis yg harganya selangit.⁣⁣ ⁣⁣. SOCA DESIGN hadir dengan harga yg TERJANGKAU untuk para UKM dan olshop pemula kayak kita-kita ⁣. Promo spesial di bulan Agustus nih.. 🌻 Dapatkan diskon 10% dengan pemesanan melalui link di bio 🌻 Bonus Ebook senilai 450 ribu 🌻 Bonus Mock up logo senilai 150ribu 🌻 Promo desain standing banner bila pesan logo 8 in 1 🌻 Promo desain wallpaper HP jika pesan logo premium. . Apabila anda berminat order jasa SOCA design bisa hubungi admin kami via WhatsApp, caranya klik link di bio ⁣⁣. Terimakasih... ⁣⁣⁣. #jasadesignlogo  #logo  #jasadesainlogo  #jasadesain  #branding  #logomaker  #jasalogo  #logoidentity  #designlogo  #desainlogo  #logobrand  #logotype  #brandingdesign  #logodesigner  #jasadesign  #design  #logoinspirations  #logodesign  #adobeillustrator  #desainlogoolshop  #graphicdesign  #logogram  #logomurah  #illustrator  #brandingidentity  #indonesiangraphicdesigner  #customizelogo  #bikinlogo  #jasalogomurah  #socadesign 

JANGAN SAMPAI ADA YANG KURANG DARI TOKO ONLINE KAMU⁣ ⁣🌻Followers udah banyak⁣ 🌻Bisnis udah lama⁣ 🌻Promosi tiap hari⁣ ⁣. Tapi masih suka ada yang tanya⁣ 🚫"Kak ini olshop trusted kan?"⁣ 🚫"Kak ini barangnya original gak?"⁣ Aduuuh....⁣ ⁣. Kenapa bisa kayak gitu ya?⁣⁣ ⁣⁣. Salah satunya mungkin karena olshop anda TIDAK PUNYA IDENTITAS..⁣⁣ BELUM TERLIHAT PROFESIONAL, jadi ya wajar kalau ada yg bilang seperti itu . Coba deh lihat kalangan artis yg berbondong-bondong bikin produk sendiri dan pastinya dengan logo yg kece kece, olshop mereka pasti gak akan ada yg nyangka abal-abal ⁣⁣. Tapi, SEPERTINYA MAHAL ya bikin logo yg kaya artis-artis? ⁣⁣. Tenaaaang! ada SOCA DESIGN yang kualitasnya gak kalah dengan logo-logo KECE para artis yg harganya selangit.⁣⁣ ⁣⁣. SOCA DESIGN hadir dengan harga yg TERJANGKAU untuk para UKM dan olshop pemula kayak kita-kita ⁣. Promo spesial di bulan Agustus nih.. 🌻 Dapatkan diskon 10% dengan pemesanan melalui link di bio 🌻 Bonus Ebook senilai 450 ribu 🌻 Bonus Mock up logo senilai 150ribu 🌻 Promo desain standing banner bila pesan logo 8 in 1 🌻 Promo desain wallpaper HP jika pesan logo premium. . Apabila anda berminat order jasa SOCA design bisa hubungi admin kami via WhatsApp, caranya klik link di bio ⁣⁣. Terimakasih... ⁣⁣⁣. #jasadesignlogo  #logo  #jasadesainlogo  #jasadesain  #branding  #logomaker  #jasalogo  #logoidentity  #designlogo  #desainlogo  #logobrand  #logotype  #brandingdesign  #logodesigner  #jasadesign  #design  #logoinspirations  #logodesign  #adobeillustrator  #desainlogoolshop  #graphicdesign  #logogram  #logomurah  #illustrator  #brandingidentity  #indonesiangraphicdesigner  #customizelogo  #bikinlogo  #jasalogomurah  #socadesign 

Instagram Stories bisa dibilang adalah fitur terfavorit pengguna instagram. Karena sangat mudah digunakan dan efeknya yg unik dan lucu. Instastory biasa digunakan akun olshop untuk share promo harian atau testimoni dari pelanggan. Pengen instastory keren buat akun olshopmu?? Whatever design bisa bantu kok. Ngobrol aja dulu siapatau cocok. . . . . #logodesign  #logo  #design  #graphicdesign  #brochuredesign  #desainbrosur  #brosur  #feedinstagram  #socialmediadesign  #socialmedia  #instagramdesign  #pricelistdesign  #brandingdesign  #desainlogo  #desainbrosur  #mockupdesign  #desainposter  #storydesign  #instastory  #instagramstories  #stories 

Instagram Stories bisa dibilang adalah fitur terfavorit pengguna instagram. Karena sangat mudah digunakan dan efeknya yg unik dan lucu. Instastory biasa digunakan akun olshop untuk share promo harian atau testimoni dari pelanggan. Pengen instastory keren buat akun olshopmu?? Whatever design bisa bantu kok. Ngobrol aja dulu siapatau cocok. . . . . #logodesign  #logo  #design  #graphicdesign  #brochuredesign  #desainbrosur  #brosur  #feedinstagram  #socialmediadesign  #socialmedia  #instagramdesign  #pricelistdesign  #brandingdesign  #desainlogo  #desainbrosur  #mockupdesign  #desainposter  #storydesign  #instastory  #instagramstories  #stories 

FOR BEST MARKETING AND BRANDING TIPS REQUIRED TO 10X YOUR BUSINESS FOLLOW👇👇 . . . ➡️ @rm_1501⬅️ ➡️ @rm_1501⬅️ ➡️ @rm_1501⬅️ ➡️ @rm_1501⬅️ ➡️ @rm_1501⬅️ DM ME TO GET MY SERVICE FOR MARKETING AND ADVERTISING YOUR BUSINESS🛃🧥. #rm_1501 #Raccoonmarketing #marketing #marketingagency #marketingtips #marketingsdvice #marketing #marketingyourbusiness #marketingstrategies #marketing101 #marketingconsultant #marketingcoach #marketingplan #branding #brandingtips #brandingagency #brandingdesign #brandingidentity #brandingyourbusiness 

Instagram Stories bisa dibilang adalah fitur terfavorit pengguna instagram. Karena sangat mudah digunakan dan efeknya yg unik dan lucu. Instastory biasa digunakan akun olshop untuk share promo harian atau testimoni dari pelanggan. Pengen instastory keren buat akun olshopmu?? Whatever design bisa bantu kok. Ngobrol aja dulu siapatau cocok. . . . . #logodesign  #logo  #design  #graphicdesign  #brochuredesign  #desainbrosur  #brosur  #feedinstagram  #socialmediadesign  #socialmedia  #instagramdesign  #pricelistdesign  #brandingdesign  #desainlogo  #desainbrosur  #mockupdesign  #desainposter  #storydesign  #instastory  #instagramstories  #stories 

Great visual works by @visualdon Song: Genie by Busy P, Mayer Hawthorne. -⠀ All credits to the original designer. Please contact us or tag yourself if you are the original designer for credits! -⠀ If you like the design, double tap ❤ and follow @curatedpixel for daily design inspiration. - #curatedpixel #logoshowcase #branding #logoinspirations #logodesinger #logo #learnlogodesign #logoplace #logofavs #designinspiration #brandingdesign #graphicdesign #thedesigntip #packagingdesigner #branding #freelancedesigner #graphicdesigner #brandidentity #logodesigner #graphicdesign #logodesign #branding #logotype #uidesign #ui #uiux #webdesign #brandcuration #illustration #scifiart 

Knowing I am worthy of having everything I desire puts my mind at ease. I know that the universe will provide all my needs and desires in divine timing. I am worthy and open to receive, and I know that nothing can stand in the way of what's meant for me. ⁣ #ladypreneur  #motivational_girls  #bossbabes  #lightworkersofinstagram  #dontgiveuponyourdreams  #selfworthquotes  #rememberyourwhy  #marketingcoach  #brandingdesign  #opportunities  ⁣ #personalbrandingcoach  #manifestingabundance  #goalsetters  #lifecoachingforwomen  #spiritualguide  #spiritjunkies  #lawofattractioncoach  #spiritualentrepreneur  #spiritualmoms  #spiritualgoddess  #psychicreadersofig  #dreambigorgohome  #gottastayfocused  #womenwhohustle  #consciousnessshift  #spiritualjourney  #meditationteacher  #spiritualcoaching  #lawofattractioncoaching  #letsdothis :muscle

Warm and feminine, with a whimsical edge 🦄 Trying my hardest to convince myself I’m feeling better after this virus has well and truly brought all my productive plans to a definite halt. If you’re waiting to hear back from me, I appreciate your patience. You guys are swell! Image source via @unsplash tiko giorgadze / holly stratton annie spratt / irina iriser lili kovac / clever visuals chris lawton / nick jio kevin lanceplaine

Branding created for Systems Play, a global network of change makers. Friendly, playful, intelligent and surprising were keywords when developing the visual identity. However the identity also needed to make sure not to disconnect from the seriousness of systems innovation. The brand consisted of a dynamic logo and visual identity system that reflects the programmes complexity and scope.⠀ Full case study on our website. Part 1 of 3.⠀ -⠀ -⠀ -⠀ -⠀ -⠀ -⠀ #logo  #logodesign  #branding  #brandidentity  #branddevelopment  #branddesign  #brandingdesign  #corporateidentity  #identitydesign  #visualidentity  #visualdesign  #graphicdesign  #brandguidelines  #logosai  #brandcuration  #brandingmob  #thebrandingpage 

Book Time by @slavisa.dujkovic , Follow 👉 @logostylist 👈⠀ .⠀ Follow 👉 @logostylist 👈⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #creativeagency  #creativedesign  #logo  #logos  #logodesigner  #Logodesigns  #brandmark  #logomaker  #logomark  #branding ⠀ #businesscard  #corporateidentity  #icon  #logoinspirations  #LogoInspiration  #logoplace  #BrandIdentity  #BrandingDesign  #rebranding  #startupbusiness ⠀ #Graphicdesigner  #vectorart  #vector  #graphicdesign  #vectorlogo 

Social Media post design by @codexea_srilanka for Newlands Contact Us +94 77 917 5075, DM or Comment below for Social Media Posts designs . . . . . . . #abstract  #abstractart  #digitalartwork  #digitalmarketing  #brandidentity  #brandingdesign  #creativepeople  #creativityfound  #flatdesign  #gfxmob  #masterpiece  #modernart  #socialmedia  #socialmediadesigns  #englishclass  #learnenglish  #ieltslearning  #travelabroad  #likeforfollow  #likeforlike  #codexea  #lka  #srilanka 

Color palettes for our new latest identity project. #brandidentity  #visualidentity  #graphicdesign  Keep in touch! The visual details will be posted soon! 👋🏻 ____ Feel free to ask anything! DM us! 📩 Project inquiries: Whatsapp +6287857177970 ____ #brandingdesign  #welovebranding  #minimaldesign  #flatdesign  #brandingstudio  #branding  #logomark  #colorwork  #creativedesign  #visualinspiration  #thebrandingcollective  #branding101  #graphicdesignsurabaya  #graphicdesignsby  #desainsby  #desainjakarta  #kuviosby  #minimalism 

Upcoming mobile app interface design for 'Always Thirsty' , the latest project we're working on. We put a black and white concept for the visual dominance, aims to give a bold and masculine character to the brand itself. ____ The details of the brand logo and visual graphic direction will be posted soon! Keep in touch! @kuvio.id @kuvio.id @kuvio.id ____ #uidesign  #uiux  #uiuxsupply  #uiinspiration  #mobileapp  #mobileappdesign  #uxdesign  #uxdesigner  #creativedesign  #brandingdesign  #welovebranding  #thebrandingcollective  #brandingmob  #brandidentity  #inspofinds  #brandcuration  #graphicdesigncentral  #branding101  #kuviosby 

Today’s office: The @parkroyaldarlingharbour to present for the @leadingedgegroupjewellers! 🎤💎🎤 So excited... and so much fun to research gemstones and rose gold. My 2 x faves! 🤗💗 (My dress 👗 matching their branding is no accident! 😝) . . . . . . . . . . . . . #jewellery  #jewels  #jewellers  #marketing  #socialmedia  #smm  #socialmediamarketing  #branding  #personalbranding  #red  #gemstones  #gemstonejewelry  #storytelling  #love  #passion  #brandingdesign  #marketingdigital  #flowers  #flowersoftheday  #flowersoftheweek  #sydney  #travel  #business  #entrepreneur  #entrepreneurship  #entrepreneurlife  #promotion  #promo  #events  #laughter 

Well I blinked and 2 months have passed by without me even knowing. To say the least my life has changed and things around our household have become even more interesting! We welcomed our new baby girl on July 4th and yes I did such an amazing job bringing a new life into the world the city of Denver had fireworks scheduled for us immediately following the arrival of Josephine Eileen Walkup 😂. But now it is August and we are preparing to send our oldest to preschool and I’m ready to get back into the swing of work! So stay tuned for fun family updates and branding releases that are long over due. • #creativeentrepeneur  #momjob  #momof3  #fireworksbaby  #creativeinspiration  #socialsquares  #august  #backtoschool  #graphicdesign  #brandingdesign  #creativecultivation  #heymamadenver  #denverbranding  #denvercreatives  #backtowork 

For brand applications for Artesana, I decided to go with with a sober look, the logo on black or white surfaces. This way we keep that gourmet look. Go visit Artesana if you are in Valle de Bravo. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ {#designfeed  #logoawesome  #branding  #brandingdesign  #stationarydesign  #facesofbranding  #logodesigner  #graphicgang  #thedesignfix  #graphicdesignersclub  #businesslogo  #instagramforbusiness  #brandstyling  #thedesigntip  #logo_showcase  #welovebranding  #bosslady  #designstudio  #brandstylist  #adobestudents  #designinspiration  #businesscards  #simplycooldesign  #logobrand  #womenindesign  #designerwanted  #tdkpeepshow  #designgraphique  #adobedesign  #supplyanddesign }

For their new identity, I wanted to add the gourmet part that was missing in their image by selecting an elegant sans typography. I kept the idea of using a leaf in the logo but as an isotype. The same thing with the chromatic palette - I just changed the tones of the original colors to maintain that natural, gourmet, handcrafted vibe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I also made a small change in the name and tagline - we went from La Artesana Gourmet to Artesana, Sabor y Origen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I love rebranding projects, and I love helping my clients to get what they really want. What do you think of this? Do you prefer the original logo or the new one? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ {#designfeed  #logoawesome  #branding  #brandingdesign  #logotypes  #facesofbranding  #logodesigner  #instalogo  #rebranding  #graphicdesignersclub  #businesslogo  #artlogo  #brandstyling  #logomaker  #logo_showcase  #welovebranding  #designstudio  #lovelogo  #brandstylist  #logodesigner  #logohero  #logoinspire  #logocreator  #logobrand  #rebrand  #designerwanted  #tdkpeepshow  #diseñografico  #logobrainy  #logoplace }

I mean....Ig🤷🏽‍♂️💧

The Ultimate Glasses For gamers..... LIMITED FREE SHIPPING AND HUGE DISCOUNT AVAILABLE 🔥 🔥 10,000+ pieces Sold.... . . Link in bio... . . . #thebrandingcollective  #brandinginspiration  #branddesigner  #brandingidentity  #businesslogo  #layoutdesign  #identitydesign  #typographydesign  #branddevelopment  #visualidentity  #corporateidentity  #graphicdesigners  #visualdesign  #branddesign  #packagingdesign  #brandingdesign  #logoinspiration  #businesscard  #dribbble  #designspiration  #welove  #brandidentity  #behance  #logodesigner  #identity  #branding  +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+